کتاب هنر خوب زیستن از آن دست کتاب هایی است که باید خوانده شود تا به مفهوم واقعی آن پی برد. کتابی که شاید همه ما در این روزگار پر از هیاهو و البته سردرگمی به آن احتیاج پیدا کنیم. آیا تا به حال از خود پرسیده اید که چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ چطور می توانیم شرایط زندگی مادی ایده آل تری برای خودمان بوجود بیاوریم؟ شاید عده ای از شما عزیزان اساسا با طرح چنین پرسشهایی مشکل داشته باشید و آن را غیرمنطقی بدانید، اما باید در جواب شما بگوییم که اتفاقا با روبرویی با چنین چالش هایی است که می توانیم امیدوار به تغییرات در زندگی خود باشیم.
ما می خواهیم در این نوشته با شما در مورد معرفی کتاب هنر خوب زیستن به بحث بنشینیم. کتابی که به طور حتم با خواندنش میتوانید به افق های جدیدی در رابطه با به دست آوردن ثروت و آرامش دست پیدا کنید.
مشخصات نویسنده
قبل از هر چیز باید به شکل مختصر با مشخصات کتاب هنر خوب زیستن آشنایی پیدا کنیم. نویسنده این کتاب رولف دوبلی است. نویسنده ای که از او کتاب مشهور دیگری به نام هنر شفاف اندیشیدن هم روانه بازار شده است.
این نویسنده جوان سوییسی که دکترای فلسفه دارد با چاپ این کتاب توانست شهرت خود را چند برابر کرده و به سرعت این کتاب را به صدر پرفروش ترین کتاب های جهان برساند. از مشخصات بارز این نویسنده در کتابهایش می توانیم به خلاقیت در نوشتن او اشاره کنیم. جالب است بدانید که این نویسنده خود به عنوان یکی از کارآفرینان بزرگ در دنیا شناخته می شود. او بنیانگذار چندین شرکت و انجمن جهانی است که در آنها افراد بسیار صاحب نام علمی، تجاری و هنری عضویت دارند.
کتاب هنر خوب زندگی کردن در بسیاری از کشورهای دیگر جهان مثل ژاپن، سنگاپور، آلمان، انگلستان و ایرلند و… به رتبه پرفروش ترین کتاب دست پیدا کرده است.
خوشبختانه این کتاب در کشور ما هم ترجمه شده است و از فروش خوبی هم برخوردار بوده است. این کتاب با ترجمه عادل فردوسی پور در بازار کتاب ایران توانست برای اولین بار راه خود را باز کند. البته این کتاب به دست دیگر مترجم های معتبر کشور هم ترجمه شده و راهی بازار نشر شده اند.
معرفی کتاب هنر خوب زیستن
اگر بخواهید معرفی کتاب هنر خوب زیستن را داشته باشیم باید بگوییم که این کتاب ۵۲ روش برای اینکه بتوانید همزمان به خوشبختی، آرامش و ثروت برسید را پیشنهاد کرده است. به طور کلی انسانها همیشه در طول تاریخ با این پرسش روبرو بوده اند که چطور می توانند در امواج پرتلاطم زندگی طاقت آورده و با مشکلات دست و پنجه نرم کنند بدون آنکه آرامش و احساس مثبت خود را از دست بدهند؟
حتما شما هم در طول زندگی خود با پرسش های زیادی از قبیل اینکه چطور خوشبخت باشم؟ چطور آرامش واقعی در زندگی داشته باشم؟ به کدام زندگی ، یک زندگی ایده آل می گویند؟ چطور پول و ثروت را در خدمت آرامش زندگی ام به کار بگیرم؟ و امثال اینها برخورد کرده اید و در مقاطعی از زندگی این سوالات را از خود پرسیده اید. معمولا هم به جواب های مایوس کننده ای رسیده اید.
با معرفی کتاب هنر خوب زیستن در حقیقت قرار است که به این پرسشها پاسخ دهید. در این کتاب جواب هایی برای امثال سوالات بالا، در نظر گرفته شده است که می تواند نگاه شما را به زندگی تغییر دهد. در این کتاب قرار نیست که نویسنده یک فرمول معجزه آسا به شما بدهد و شما به راحتی و در عرض یک یا چند روز به خواست قلبی و دلخواه خود برسید. بلکه نویسنده به شما یاد می دهد که چطور طرز فکر خود را تغییر دهید تا بتوانید تغییرات در زندگی خود را به وضوح ببینید.
خوب زیستن یعنی چه؟
معرفی کتاب هنر خوب زیستن و مطالعه آن به ما کمک می کند که یاد بگیریم چطور ذهن خود را برای پذیرش آرامش و ثروت و خوشبختی آماده کنیم. این کتاب به ما میگوید که چرا زندگی ایده آلی نداریم و اشکال کار را به ما نشان می دهد.
خوب زیستن از نظر نویسنده در این کتاب یعنی به دست آوردن ابزارهای ذهنی که بتوانیم با پرورش آنها، قدرت فکر خود را تغییر داده و در نتیجه آگاهی بهتر و بیشتری از دنیای اطراف خود به دست آوریم. هرچقدر این ابزارها قویتر باشند، ذهن و فکر ما قدرت بیشتری گرفته و فهم و آگاهی بهتری از جهان پیرامون خود پیدا خواهیم کرد.
رولف دوبلی در این کتاب به ما یادآور می شود که داشتن این جعبه ابزار، اهمیت بسیار بالایی دارد. به بیان دیگر حتی اگر شما از دانش، ثروت اولیه و حتی روابط خاص هم برخوردار باشید اما از وجود این جعبه ابزار ذهنی بی بهره باشید، به طور حتم به مرور زمان نمی توانید موفقیت جدیدی به دست آورید!
این کتاب به ما یاد می دهد که اولین گام ها را چگونه برداریم، چه کارهایی را انجام ندهیم و از چه روشهایی باید استفاده کنیم.
مقاله مرتبط: ده رمان برتر جهان را میشناسید؟
معرفی کتاب هنر خوب زیستن، دریچه ای تازه برای دستیابی به موفقیت
کتاب هنر خوب زیستن برای افرادی که می خواهند به موفقیت و پیشرفت های بیشتری در زندگی دست پیدا کنند، می تواند گزینه خوبی باشد. افرادی که می خواهند در شغل خود موفق تر شوند، کسانی که در زندگی شخصی خود و در رابطه با اطرافیان خود دچار مشکل و سردرگمی شده اند، افرادی که ناامیدی در وجودشان رخنه کرده است و راههای زیادی هم برای غلبه بر آن آزموده اند، اما نتیجه نگرفته اند می توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند. افق های جدیدی با مطالعه این ۵۲ روش پیش روی چشمان آنها گسترده خواهد شد.
چیزهایی که نمی دانیم، کارهایی که باید انجام دهیم
برای معرفی کتاب هنر خوب زیستن می خواهیم بخش هایی از آن را با شما مرور کنیم. در ابتدای این کتاب می توانید جمله عجیبی از نویسنده را بخوانید. دوبلی گفته است: ” این کتاب، کتابی از فلسفه قدیم است اما برای زندگی در قرن بیست و یکم”. در این کتاب دوبلی ۵۲ روشی که میتواند منجر به رسیدن به احساس واقعی خوشبختی و موفقیت شود را ذکر کرده است. روش هایی که می تواند پیش پا افتاده ترین اتفاقات روزمره ما تا مهمترین تصمیمات زندگی مان را تحت تاثیر قرار دهد.
نویسنده کتاب در ابتدا معنی خوشبختی و شادکامی را برای ما تعریف می کند. اینکه آیا داشتن ثروت خوشبختی است؟ خندیدن و پرانرژی بودن نشاندهنده روحیه بالا و انرژی مثبت است؟ اگر در زمینه های مختلف به موفقیت برسیم، لزوما به خوشبختی دست پیدا می کنیم؟
دوبلی در این کتاب به همه این پرسش ها پاسخ داده و نقش هر یک از آنها را در ایجاد یک حس خوب درونی توضیح می دهد. حتی به روابط بین این عوامل با یکدیگر و لازم و ملزوم بودن هر یک از آنها در رسیدن به خوشبختی واقعی هم اشاره کرده است.
نقد کتاب هنر خوب زیستن
نقد کتاب هنر خوب زیستن هم مانند هر کتاب موفق دیگری نباید فراموش شود. با توجه به موفقیت و استقبال زیادی که از این کتاب در سراسر دنیا وجود داشته است، نقد آن نیز باید وجود داشته باشد. با توجه به نظر خوانندگان در رابطه با این کتاب، بیشترین مساله ای که مخاطبان کتاب به آن اشاره داشتند، متفاوت بودن لحن و بیان نویسنده این کتاب با بیان نویسندگان کتاب های مشابه دیگر است. آرامش دهندگی متن کتاب و همچنین ساده نویسی یکی از مهمترین مشخصاتی است که در این کتاب می توان به وضوح آن را دید.
مساله بعدی در نقد کتاب هنر خوب زیستن نزدیکی با واقعیت های زندگی است که در این کتاب به این مساله توجه مخصوصی شده است. در حقیقت خواننده با خواندن این کتاب دچار توهم و کمال گرایی افراطی نمی شود. به مخاطب تلنگری زده می شود تا واقعیت را با توهمات افراطی مخلوط نکند.
البته در کتاب هنر خوب زیستن نویسنده از شگرد برگشت به عقب در متن استفاده کرده است که ممکن است تا حدودی برای بعضی مخاطبین نامطلوب باشد. در حقیقت این شگرد گاهی مخاطب را گیج می کند و باعث می شود موضوع اصلی را گم کند. اما در عین حال به گفته برخی دیگر از خوانندگان این تکنیک، توانسته است متن کتاب را از یکنواختی و خسته کننده بودن برهاند.
افراد زیادی بوده اند که بعد از مطالعه این کتاب به شعاری نبودن این کتاب اذعان داشته اند. چیزی که در کتاب های انگیزشی دیگری از این دست، زیاد می بینیم.
کلام پایانی
کتاب هنر خوب زیستن می تواند دریچه جدیدی برای مخاطبین باز کند. مخاطبین به زندگی آنطور که می توانند تغییر دهند، نگاه خواهند کرد. این کتاب یاد می دهد که مدام در حال سرزنش کردن خود نباشند و از حس گناهی که دارند، دوری کنند. این کتاب به مخاطب خود می گوید که بسیاری از عوامل در زندگی وجود دارند که تحت اختیار ما نیست و بهتر است برای چیزهایی که کنترلش را نداریم، جسم و جان خود را آزار ندهیم. در مقابل، عوامل و مسائلی که می توانند به تغییرات شگرف در زندگی مان شوند را شناسایی کنیم و پرورش دهیم.
کتاب هنر خوب زیستن را مطالعه کردید؟ نظر شما درباره این کتاب چیست؟