طرز تهیه ژله بستنی یکی از محبوب ترین و پر تقاضا ترین فرمول های خوراکی موجود در ایران به حساب می آید. ژله بستنی یک دسر فوق العاده است که شما می توانید آن را در موقعیت های مختلفی همچون مهمانی های مختلف مورد استفاده قرار دهید. از نظر اکثر افراد وجود دسر های رنگارنگ می تواند زیبایی مهمانی را دو چندان کند. البته که برای درست کردن این دسر محبوب، چندین طرز تهیه ژله بستنی در جلوی پای شما قرار گرفته و هر کدام از آنها یک سری ویژگی های خاص را در خود جای داده اند. ولی، به صورت کلی شما باید به دنبال خوشمزه ترین دستور تهیه باشید. امروز ما قصد داریم تا در همین مورد با شما صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
بررسی ویژگی های طرز تهیه ژله بستنی
همانطور که گفته شد امروز ما قصد داریم تا در مورد طرز تهیه ژله بستنی با شما صحبت کنیم. این دسر خوشمزه و فوق العاده با هر طعمی که شما دوست داشتید درست شده و سرو می شود. جالب است بدانید که این دستور تهیه به شما کمک می کند تا در سریع ترین زمان ممکنه ژله بستنی را درست کنید. البته که طرز تهیه ژله بستنی امروز ما فقط پچنج ماده اولیه را در خود جای داده است ولی، در صورت نیاز شما می توانید از کرم ها، میوه ها، ژله ها و خوراکی های های مختلف در جهت تزئین آن استفاده کنید. انتخاب مقادیر این دستور تهیه بسته به حجمی که شما به آن نیاز دارید متغیر است. اگر شما به دنبال برگزاری یک مهمانی بزرگ هستید، باید مقادیر را تا حد قابل توجهی افزایش دهید.
از آنهایی که مواد اولیه مورد نیاز در جهت طراحی این دسر خوشمزه قابلیت نگهداری برای مدت زمان طولانی ندارند، بهتر است که قبل از اقدام برای درست کردن ژله بستنی، آنها را آماده کنید. مواد اولیه ای همچون خامه زده یا شیر شیرین شده حتما باید به صورت تازه و خنک شده مورد استفاده قرار گیرند. به کار گیری شیر های مانده که از وضعیت سلامتی آنها اطلاعات دقیقی در دسترس نیست می تواند مشکلات متعددی را برای شما ایجاد نماید.
مواد لازم برای دستور تهیه ژله بستنی
همانطور که گفته شد به صورت کلی فقط پنج ماده اولیه در طرز تهیه ژله بستنی امروز ما تعریف شده است. البته که شما می توانید مواد دلخواه و اضافی را بسته به سلیقه خودتان اضافه کنید. در لیست زیر شما می توانید مواد اولیه مورد نیاز ضروری و پیشنهادی را مشاهده کنید.
• خامه ضخیم یا زده شده
• شیر غلیظ شیرین شده
• عصاره وانیل
• ژله یا کریستال های ژله ای
• رنگ غذا
• موارد دلخواه خامه زده، میوه تازه، نعنا، سبزی های مختلف، کاکائو
فرقی ندارد که شما از چه رنگ غذایی در جهت آماده سازی این ژله بستنی استفاده می کنید. ما از رنگ آبی روشن برای درست کردن این دسر استفاده کرده ایم ولی در صورت نیاز شما می توانید دیگر رنگ ها را نیز مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید که موارد دلخواه اهمیت زیادی ندارند ولی برای زیبا تر کردن و خوشمزه تر کردن دسر شما کاربرد های زیادی خواهند داشت. با استفاده از آنها شما می توانید طعم کلی این محصول را بهبود ببخشید. برای استفاده از طرز تهیه ژله بستنی امروز ما شما به دانش فنی زیادی در مورد آشپزی نیاز نخواهید داشت.
فقط، مطمئن شوید که شیر شیرین شده غلیظ شما به صورت کامل خنک شده است. خیلی از افراد از شیر گرم یا داغ استفاده می کنند و این مسئله می تواند بافت و ساختار کلی این محصول را به هم بریزد. اگر کریستال ژله در اختیار شما قرار نداشت، شما می توانید با استفاده از پودر ژله، کریستال درست کنید و سپس آن را در موقعیت های مختلف مورد استفاده قرار دهید. لازم به ذکر است که استفاده از رنگ خوراکی بیش از حد به شما تحت هیچ شرایطی توصیه نمی شود. فقط تا حدی اضافه کنید که دسر خوش رنگ شود.
دستور تهیه ژله بستنی
حال که همه مقدمات را پشت سر گذاشتیم، بیایید تا به سراغ طرز تهیه ژله بستنی برویم. همانطور که از نام ژله بستنی مشخص است، این دسر به ژله ای گفت می شود که با استفاده از بستنی تولید شده و با آن ترکیب می شود. توجه داشته باشید که دستور پخت این دسر اصلا پیچیدگی خاصی را در خود جای نداده است. در نتیجه، حتی افراد تازه وارد و افرادی که در حال یادگیری آشپزی هستند هم با خیال راحت می توانند آن را درست کنند. توجه داشته باشید که مراحل باید به دقت انجام شوند و در صورتی که موارد گفته شده کم و زیاد شوند، شما با مشکلات جدی مواجه خواهید شد. پس سعی کنید تا دقیقا طبق مراحل معرفی شده در این صفحه ژله بستنی خود را درست کنید.
مرحله اول
در اولین مرحله برای درست کردن این ژله بستنی، شما باید خامه، شیر غلیظ، عصاره وانیل و ژله کریستال را با هم ترکیب کنید. شما می توانید از یک کاسه مخصوص ترکیب برای این کار استفاده نمایید.
مرحله دوم
در دومین مرحله برای استفاده از طرز تهیه ژله بستنی امروز ما، شما باید با استفاده از همزن دستی یا برقی، مواد اولیه را با هم مخلوص کنید. آنقدر مواد ریخته شده درون کاسه را هم بزنید که ساختار غلیظی به خود بگیرند. همه مواد باید به صورت یکنواخت و یک دست با هم ترکیل شده باشند. به عکس دقت کنید، اگر غلظت و فرم مواد اولیه هنوز شبیه به تصویر شماره ۲ نشده است، بهتر است که هم زدن را ادامه دهید. به شما توصیه می کنیم که از همزن های دستی استفاده کنید چرا که سرعت عملکرد آنها بهتر است.
نکته مهم: در طرز تهی ژله بستنی، شما نیازی به آب کردن ژله و کریستال های ژله در آب داغ ندارید. بر خلاف زمانی که شما در حال درست کردن ژله معمولی هستید، این ترکیب می تواند از ژله های کریستالی هم استفاده کند. در نتیجه، شما می توانید کریستال ژله را به صورت مستقیم در ظرف بریزید و آن را با سایر مواد ترکیب کنید ولی بهتر است که به خوبی ترکیب کنید تا مشکلی برای شما ایجاد نشود.
مقاله مرتبط: طرز تهیه کیک پای سیب خانگی
مرحله سوم
با اینکه خود ژله یا کریستال های ژله رنگ خاصی را به دسر شما می دهند ولی، بهتر است که از رنگ خوراکی در جهت بهبود وضعیت ظاهر دسر استفاده نمایید. لازم به ذکر است که مصرف حجم زیادی از رنگ خوراکی برای این دسر ضروری نمی باشد. شما می توانید تا حدی که رنگ مایع دسر تغییر پیدا کند، آن را اضافه کنید. البته که پس از افزودن رنگ خوراکی شما باید همزن برقی خود را به کار گیرید و دوباره مایع را بهم بزنید. شما باید مطمئن شوید که رنگ خوراکی به صورت کامل با مایع اصلی ترکیب شده است. فرم ترکیب آخر شما باید به صورت خمیر و بستنی باشد. هرچه فرم ترکیب سفت تر باشد، کیفیت نهایی آن بالا تر خواهد بود.
نکته مهم: اگر شما تا کنون با رنگ خوراکی کار نکرده اید، می توانید از ژل های رنگ دهنده خوراکی استفاده نمایید. برای برخی از افراد کنترل میزان و به کار گیری رنگ خوراکی یک مسئله دشوار به حساب می آید. در ضمن، رنگ خوراکی می تواند برای بستنی مشکلات خاصی را ایجاد کند در حالی که ژله خوراکی و رنگی هیچ مشکلی خاصی را برای شما ایجاد نمی کند. البته، میزان ژلی که برای رنگ دهی شما باید از آن استفاده کنید، کمی بیشتر از رنگ خوراکی است چرا که درصد رنگ به کار رفته در ساخت آن کمتر می باشد.
مرحله چهارم
هنگامی که همه مواد اولیه طرز تهیه ژله بستنی با هم ترکیب شدند، نوبت به خنک کردن آنها می رسد. ما از یک ظرف درب بسته در جهت نگهداری و قرار دادن این ترکیب در فریزر استفاده می کنیم. در صورتی که شما ظرف درب بسته به همراه خود ندارید، می توانید از راه های متنوعی برای پوشاندن قسمت بالایی ترکیب استفاده کنید. شما باید ترکیب ایجاد شده را به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. اگر شما برای درست کردن این دسر عجله ای ندارید، به راحتی می توانید آن را به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا فرم درستی به خود بگیرد. بهتر است که برای مدت زمان خیلی طولانی این ترکیب را در فریزر قرار ندهید.
مقاله مرتبط: طرز تهیه شربت آلوورا طبیعی خانگی
استفاده از مواد دلخواه در طرز تهیه ژله بستنی
برخی از مواد معرفی شده در قسمت های قبل تر فقط مربوط به تزئینات بودند. موادی همچون میوه، نعنا، شکلات و غیره از جمله موادی هستند که در جهت بهبود طعم و زیبایی دسر شما می توانید آن را در طرز تهیه ژله بستنی مورد استفاده قرار دهید. در صورتی که شما به این مواد دسترسی نداشتید یا به هر علتی به آنها نیاز نبود، می توانید از افزودن آنها صرف نظر کنید.
سخن پایانی
در این صفحه ما سعی کردیم تا طرز تهیه ژله بستنی را در ساده ترین حالت ممکن برای شما شرح دهیم. این خوراکی به شدت خوشمزه بوده و برای مهمانی های مختلف مناسب است. شاید درست کردن آن به کمی زمان نیاز داشته باشد ولی مطمئنا شما از نتیجه نهایی رضایت کامل خواهید داشت.