طرز تهیه شیرینی کادایف خوشمزه و ساده

طرز تهیه شیرینی کادایف خوشمزه و ساده

در این مقاله می خواهیم در خصوص شیرینی کادایف، این شیرینی معروف و خوشمزه ترکیه ای را به شما آموزش دهیم. در ابتدا اجازه دهید شیرینی کادایف را به شما معرفی کنیم. به رشته های بسیار نازک به رنگ طلایی و یا کرم کادایف و یا کنافه گفته می شود. این رشته ها در کشور های ترکی و عربی بسیار رایج است. و افراد علاقمند بسیاری را به خود جذب کرده است. البته باید گفت در کشور ایران نیز علاقمندان بسیاری به این شیرینی خوشمزه جذب شده اند. با این رشته های معروف انواع دسر و شیرینی قابل طبخ است. اما ما در این مقاله می خواهیم شیرینی کادایف را به شما دوستداران شیرینی و دسر معرفی نماییم. پس با ما همراه باشید.

تاریخچه رشته کادایف

این رشته ها رشته های خوشمزه و بسیار نازکی هستند که برای طبخ انواع دسر استفاده می شود. این رشته ها از ترکیب ارد گندم و سمولینا و آب تهیه می شود. این رشته ها اغلب برای دسر هایی همچون کنافه و باقلوا استفاده می شود. مصرف این رشته ها در ترکیه بسیار رایج می باشد. مشابه این مدل از رشته ها در تبریز موجود است. این رشته ها به صورت نواری و مشبک می باشد. این رشته ها با نام رشته ختایی معروف است. و نوع دیگر این رشته ها در گیلان به نام رشته خشکار مورد استفاده قرار می گیرد. شاید برایتان جالب باشد بدانید رشته های کادایف در اصل همان خمیر یوفکا است که به صورت نواری و و رشته رشته به دست می آید.

مواد تشکیل دهنده رشته کادایف

از رشته های کادایف بیشتر در تهیه انواع دسر ها استفاده می شود. از معروف ترین کاربرد های این رشته استفاده آن در تهیه باقلوا می باشد. رشته های کادایف در تهیه باقلوا ترکی مورد استفاده قرار می گیرد. رشته های کادایف با انواع مختلفی شناخته شده است. مواد اصلی تشکیل دهنده رشته های کادایف به شرح ذیل می باشد:
شکر
شیر
آرد ذرت
زرده تخم مرغ
گلاب و غیره می باشد.
طرز تهیه این دسر بسیار راحت می باشد پایین تر در خصوص تهیه این دسر توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

طرز تهیه شیرینی کادایف

طرز تهیه شیرینی کادایف

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کادایف به شرح ذیل می باشد

رشته کادایف یک بسته( ۵۰۰ گرم)
کره یک پیمانه
شیر سه پیمانه( یک لیتر)
شکر ۱ پیمانه
آرد ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد

با تهیه مواد ذکر شده در بالا مدت زمان پخت مورد نیاز برای تهیه این شیرینی لذیذ ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه می باشد.

مراحل تهیه شیرینی کادایف

همانطور که در بالا تر ذکر کردیم مدت زمان لازم برای تهیه این دسر لذیذ تنها ۲۰ دقیقه می باشد. قبل از اقدام به آماده سازی مواد، فر را روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. تا درون فر گرم شود. با انجام این کار شیرینی به حالت بهتری درون فر آماده می شود.

بیشتر بخوانیم: آموزش طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی (راهنمای تصویری و گام به گام)

مرحله اول تهیه شیرینی کادایف

در مرحله اول لازم است تا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم.

در این مرحله باید زرده ها را به خوبی هم زده تا کف کند. در همین مرحله مقداری شیر ولرم را به همراه نشاسته ذرت به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
این مواد را به خوبی هم زده تا با هم مخلوط شوند. در همین مرحله آرد را به خوبی الک کنید تا یک دست شود. در همین مرحله آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
فوت کوزه گری: توجه داشته باشید در این مرحله آرد را به یک باره به مواد اضافه نکنید. این کار باعث می شود. کیفیت این شیرینی حفظ شود.
توجه داشته باشید برای هم زدن این مواد می توانید از مخلوط کن استفاده نمایید.

تخم مرغ
مرحله دوم تهیه شیرینی کادایف

در این مرحله کره را به روش بن ماری ذوب کنید . به کره ذوب شده رشته های کادایف خرد شده را اضافه نمایید و هم بزنید. می توانید از گردوی خرد شده درون این مواد استفاده نمایید. گردو باعث لذیذ شدن این شیرینی می شود.

رشته کادایف

در همین مرحله می توانید از گردوی خرد شده استفاده نمایید. بهتر است که مواد را تفت دهید تا این مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در این مرحله شکر را به این مواد اضافه کنید و بر روی شعله آرام گاز قرار دهید. شکر را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
فوت کوزه گری: توجه داشته باشید که در مرحله اضافه کردن شکر به مواد، شعله گاز کم باشد. چرا که در صورت زیاد بودن این شعله مواد به سرعت ته می گیرد و می سوزد.
هم زدن این مواد باید تا جایی ادامه داشته باشد که رشته های کادایف به خوبی هم را بگیرند و سفت شوند. این کار برای آن انجام می شود که خامی مواد به خوبی گرفته شود.
فوت کوزه گری: زمانی که رنگ رشته های کادایف به سمت قهوه ای رفت یعنی رشته ها خامی خود را از دست داده اند و می توان از آن ها استفاده نمود.

بیشتر بخوانیم: طرز تهیه کیک زبرا (دو رنگ) ساده و خوشمزه (آموزش مرحله به مرحله)

مرحله سوم تهیه شیرینی کادایف

مرحله سوم تهیه شیرینی کادایف

بعد از ترکیب موادی که در بالا ذکر کردیم. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن مواد بالا باید آن را به خوبی هم بزنید تا مواد مجدد با هم مخلوط شوند. در این مرحله وقتی مواد به غلظت لازم رسید باید رشته های کادایف را در کف ظرفی که قصد طبخ درون آن دارید قرار دهید. در همین مرحله مواد را با ملاقه بر روی این رشته ها بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. بعد از اتمام مواد مابقی رشته های کادایف را بر روی مواد درون ظرف ریخته. توجه داشته باشید این مواد باید به صورت لایه لایه باشد. یعنی یک لایه مواد و یک لایه رشته های کادایف. این کار را تا زمانی انجام می دهید که رشته ها و مواد به صورت یکسان پخش شوند. بعد از این مرحله می توانید دسر را درون فر قرار دهید.

بر روی این دسر خوشمزه و لذیذ می توانید از یک گرم نوش خوشمزه استفاده نمایید. این گرم نوش باعث لذیذ تر شدن شیرینی کادایف می شود. مواد تشکیل دهنده شیرینی کادایف به شرح ذیل می باشد:

زعفران دم کرده ½ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان
پودر بادام ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری
هل ساییده شده ½ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری

در مرحله اول هل به همراه گلاب ساییده شده را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد شیر را بر روی شعله ملایم قرار دهید. تا جوش بیاید. تا زمانی که شیر در حال جوشیدن است هل و زعفران را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله شروع به هم زدن می کنیم تا این مواد به خوبی با هم مخلوط شود. زمانی که شیر به طور کامل رنگ زعفران را به خود گرفت گلاب را به مخلوط اضافه می کنیم و شعله گاز را خاموش می کنیم. مخلوط را کنار گذاشته و اجازه می دهیم مخلوط خنک شود. بعد از خنک شدن این مخلوط پودر بادام به همراه عسل را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم. تا عسل به طور کامل درون شیر حل شود. این مخلوط آماده است. در این مرحله می توانید این مواد را کنار گذاشته و هر زمانی که تمایل به سرو این دسر داشتید از آن برای ریختن بر روی دسر کادایف استفاده نمایید.

بیشتر بخوانیم: طرز تهیه دسر پان اسپانیا در سریع ترین زمان ممکن!

پاسخ به سوالات پر تکرار شما

تفاوت میان رشته کادایف با رشته شعریه در چه چیزی می باشد؟

رشته های کادایف از خمیر یوفکا به دست می آید. این رشته ها از رشته رشته کردن خمیر یوفکا تهیه می شود. رشته های شعربه معمولا برای دسر های عربی مورد استفاده قرار می گیرد.

رشته کنافه چیست؟

رشته های کنافه در اصل همان رشته های کادایف است که در ایران به این نام می شناسند. شاید برایتان جالب باشد کنافه در ایران به همراه شیر و عسل سرو می شود.

دسر کنافه چیست؟

کنافه همان رشته های کادایف است که در شربت خیسانده شده است. این دسر دسر سنتی خاورمیانه می باشد.
آیا به جای شکر استفاده شده در مواد می توانیم از عسل و یا مربا استفاده نماییم؟
هر امکانی میسر است. با توجه به سلیقه شخصی تان و طبع غذایی تان این امکان وجود دارد . به راحتی می توانید هر ماده شیرین کننده ای را جایگزین شکر نمایید.

بیشتر بخوانیم: طرز تهیه کیک پای سیب خانگی

سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم در خصوص یک دسر اصیل و خوشمزه ترکیه ای به نام کادایف اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم. طبخ این شیرینی بسیار راحت می باشد و به آسانی می توانید اقدام به طبخ آن نمایید. توجه داشته باشید در این مقاله چند فوت کوزه گری را مطرح کرده ایم که با رعایت نکات ذکر شده می توانید یک دسر فوق العاده لذیذ را سرو نمایید. و از طبخ آن لذت ببرید. توجه داشته باشید برای تهیه رشته های کادایف می توانید به قنادی های سطح شهر مراجعه نمایید و به راحتی اقدام به تهیه آن نمایید. مقدار مغز استفاده شده در این دسر کاملا به دلخواه شما است و می توانید با توجه به سلیقه تان این مقدار را کم و یا زیاد کنید و از آن لذت ببرید.

0/5 (0 نظر)

درباره نویسنده

مطالب مرتبط