آموزش طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی (راهنمای تصویری و گام به گام)

آموزش طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی (راهنمای تصویری و گام به گام)

افرادی که اهل دسر و دوست دار این خوراکی خوشمزه هستند می دانند نمی توان از این خوراکی خوشمزه گذشت. مخصوصاً بعد از یک روز سخت کاری همراه عزیزانتان خوردن یک تکه تیرامیسو با چای بسیار لذت بخش می باشد. شما می توانید این دسر خوشمزه و بسیار جذاب را درون منزل به راحتی تهیه کنید و اوقات خوشی را با عزیزان خود بگذرانید. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی می باشد. این دسر برای افرادی که به طعم قهوه علاقه مند هستند و دوستدار شیرینی و دسر می باشند بسیار لذیذ و خوشمزه است. کمتر کسی است که با یک بار امتحان کردن این دسر خوشمزه طرفدار آن نشده باشد.
اگر شما نیز طرفدار این دسر خوشمزه هستید می ‌توانید طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی را در این مطلب فرا بگیرید. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا یکی از بهترین دستور های درست کردن تیرامیسو ایتالیایی را آموزش ببینید.

مواد اولیه برای درست کردن تیرامیسو ایتالیایی

اگر شما می خواهید طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی را فرا بگیرید باید با مواد اولیه آن نیز آشنایی پیدا کنید. لازمه درست کردن این دسر تهیه مواد اولیه به صورت دقیق و درست است. در نظر داشته باشید کیفیت مواد اولیه بسیار اهمیت زیادی دارد زیرا می تواند در طعم دسر شما تاثیرگذار باشد. اگر شما از مواد اولیه به صورت درست و اصولی استفاده کنید. همچنین این مواد را تازه و باکیفیت تهیه نمایید می توانید یک دسر با بافت بی نظیر داشته باشید. حتی می ‌توان عنوان کرد اگر این دستور را به درستی انجام دهید. می توانید یک تیرامیسو بسیار با کیفیت تر از رستوران ها و کافه ها نیز تهیه کنید و آن را در کنار عزیزان خود میل نمایید و اوقات خوشی را با هم سپری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر: قهوه اسپرسو۱ فنجان، بیسکوییت لیدی فینگر۱ بسته، پودر کاکائو نصف قاشق غذاخوری، زرده تخم مرغ۳ عدد، پنیر ماسکارپونه۱۵۰ گرم، خامه۲۰۰ گرم، شکر۱۰۰ گرم.
اگر شما می خواهید تیرامیسو را برای ۴ نفر درست کنید به این مقدار مواد اولیه نیاز دارید. البته در نظر داشته باشید اگر می خواهید این دسر را برای ۶ تا ۸ نفر درست کنید بهتر است مواد را دو برابر نمایید.

مرحله اول در طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی

در این قسمت می توانید طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی را فرا بگیرید. بعد از تهیه مواد اولیه این دسر می توانید کار درست کردن آن را شروع نمایید. برای شروع کار بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه شکسته و زرده و سفید را از هم جدا کنید و در ظرف جداگانه ای بریزید و سفیده ها را نیز در ظرف دیگری قرار دهید. سپس با استفاده از یک همزن برقی زرده های تخم مرغ را به صورت جداگانه کاملا هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. همچنین حجم زرده تخم مرغ نیز دو برابر شود.

مراحل تهیه ترامیسو                                               آموزش طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی

مرحله دوم

شکر را به زرده های هم زده شده اضافه می کنید. مجدد با استفاده از همزن برقی این دو ماده را هم می زنید تا زرده های تخم مرغ کاملا مخلوط شده و شکر درون زرده های تخم مرغ حل شود. به گونه ای که دیگر نتوان شکر را درون زرده های تخم مرغ مشاهده کرد. بعد از این مرحله پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و زرده تخم مرغ رو اضافه می کنید. سپس با همزن و با دور متوسط این مواد را مخلوط می کنید تا پنیر نیز به خوبی درون شکر و زرده های تخم مرغ حل شود و یک مایه ی کشدار و کرم رنگ به وجود آید. باید هم زدن این سه ماده را تا مرحله ای ادامه دهید که حجم مواد زیاد شود.

مرحله سوم

در مرحله سوم طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی باید خامه را با همزن برقی هم بزنید تا خامه به صورت کامل فرم بگیرد. به گونه ای که اگر ظرف حاوی خامه را برگردانیم خامه ها از آن نریزد. خامه های فرم گرفته شده و حجیم شده را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر و پنیر ماسکارپونه اضافه میکنیم. در نظر داشته باشید اضافه کردن خامه به این مواد بسیار مهم و اصولی می باشد. بهتر است با استفاده از یک لیسک خامه را با دیگر مواد مخلوط کنید. به گونه‌ای که خامه کاملا با مواد دیگر ترکیب شود و یک مخلوط یکدست را به ما تحویل دهد.

بیشتر بخوانیم: طرز تهیه دسر پان اسپانیا در سریع ترین زمان ممکن!

مرحله چهارم در طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی

مرحله چهارم در طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی این است که شما باید سفیده های تخم مرغ را که در ابتدا جدا کرده بودید و در ظرفی جداگانه قرار داده بودید با استفاده از همزن برقی به خوبی هم بزنید تا سفید و حجمدار شود و پف کند. در این مرحله باید سفیده به خوبی هم زده شود تا یک حالت پوک و پف دار به خود بگیرد. در این مرحله سفیده ها باید شبیه خامه فرم دار شکل داده شوند. سپس سفیده های حجم دار و پف کرده را با دقت به مواد دیگر مان اضافه می کنیم.
در نظر داشته باشید که در این مرحله مخلوط کردن سفیده ها با دیگر مواد را باید به آرامی و با دقت انجام دهید. زیرا اگر این کار به سرعت و بی دقت انجام دهید ممکن است و پف سفیده بخوابد و کیفیت لازم را نداشته باشد. در این مرحله نیز بهتر است مواد را با استفاده از یک لیسک به خوبی مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست و شیری رنگ را به ما تحویل دهد.

مرحله پنجم

در این مرحله قهوه اسپرسو را آماده می‌کنیم و در گوشه ای می گذاریم تا خنک شود. زیرا اگر قهوه داغ باشد و بیسکوییت ها را درون آن قرار دهیم ممکن است بیسکوییت ها تا له شوند. پس از سرد شدن قهوه بیسکوییت های لیدی فینگر را درون قهوه قرار داده و چند ثانیه صبر می کنیم و آن ها را از درون قهوه خارج کرده و درون ظرف سرو خود قرار می دهیم. در نظر داشته باشید که این بیسکوییت ها نباید مدت زمان زیادی درون قهوه قرار بگیرند زیرا ممکن است نرم شده و درون قهوه حل شوند و شما نتوانید آن ها را به صورت کامل و درست بردارید و درون ظرف سرو خود قرار دهید. این عمل را تا جایی انجام می دهیم که کف ظرف سرو ما از بیسکوییت های آغشته شده به قهوه پر شود.

تیرامیسو ایتالیایی
مرحله ششم

می توان گفت این مرحله در طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی مرحله نهایی به حساب می آید. بعد از چیدن بیسکوییت های آغشته شده به قهوه در کف ظرف باید از موادی که مخلوط کرده اید بر روی بیسکوییت ها قرار دهید. این مواد مانند مواد کرم دار و به صورت لایه ای بر روی بیسکوییت ها قرار می گیرند. باید این کار را به دقت انجام دهید. به گونه ای که این مواد بر روی بیسکوییت ها به صورت کامل قرار بگیرند و تمام بیسکوییت ها را پوشش دهند. سپس پودر کاکائو را بر روی آن ها الک کرده و لایه دوم را می چینید. به همین ترتیب هر چند لایه که بخواهید را می‌توانید از بیسکوییت های آغشته شده به قهوه اسپرسو و کرمی که تهیه کردید بچینید. در مرحله آخر کرم درست کرده را به صورت کامل قرار می دهید به گونه ای که بیسکوییت ها قابل دیدن نباشند.
سپس یک لایه پودر کاکائو بر روی این کرم الک کنید و ظرف تیرامیسو خود را به مدت شش ساعت درون یخچال قرار دهید. با این کار سبب می‌شوید که تیرامیسو کمی سفت شود و مواد و مزه ها با هم دیگر ترکیب شوند و تیرامیسویی خوشمزه و خوش بافت و با کیفیتی در نهایت به دست آورید. البته اگر شما زمان داشته باشید می توانید تیرامیسو ها را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. این کار سبب می‌ شود که تیرامیسوی شما انسجام بیشتری داشته باشد و مزه آن بیشتر خود را نشان دهد. بعد از این مدت می توانید تیرامیسو ها را از درون یخچال خارج کرده و آن ها را برش دهید و در ظرف مناسب بگذارید و به همراه چای یا قهوه میل نمایید.

بیشتر بخوانیم: طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه

در مطالب بالا با طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی آشنایی پیدا کردیم. ممکن است شما این دسر را درون رستوران ها و کافی شاپ ها میل کرده باشید و از طعم خاص و بی نظیر آن لذت برده باشید. با طرز تهیه ای که در بالا گفته شد شما می توانید یک تیرامیسو بسیار خوشمزه و لذیذ را درون منزل با مواد اولیه بسیار کم و مقرون به صرفه تهیه نمایید. هر زمانی که دوست داشتید می توانید این دسر ایتالیایی خوشمزه را میل کنید و با مواد اولیه در دسترس آن را تهیه کرده و با عزیزان خود آن را میل نمایید. شما می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود این دسر خوشمزه و خوش بافت را تهیه نمایید و دوستان خود را با طعم خاص و بی نظیر آن شگفت زده کنید. تیرامیسو در عین خوشمزگی بسیار دسر راحت و جذابی می باشد.
همچنین شما می توانید با مواد اولیه بسیار ارزان قیمت و در دسترس این دسر را تهیه نمایید. دیگر نیاز نیست که هزینه های زیادی بابت این دسر در رستوران ها و کافی شاپ ها پرداخت کنید. زیرا با فرا گرفتن طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی می توانید در مدت زمان کوتاهی این دسر را درون منزل تهیه کرده و از طعم خاص و جذاب آن بهره ببرید.
امید است با این مطالب توانسته باشید طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی را به راحتی فرا بگیرید و آن را درون منزل خود تهیه کرده و عزیزانتان را با طعم بی نظیر آن شگفت زده نمایید.

0/5 (0 نظر)

درباره نویسنده

مطالب مرتبط