آیا شما هم به دنبال یک دسر خوشمزه برای یک مهمانی هستید؟ بی شک گزینه های زیادی در جلوی پای شما قرار گرفته است ولی استفاده از دسر پان اسپانیا به عنوان بهترین گزینه شناخته شده است. از زمان های قدیم دسر ها به عنوان یکی از اصلی ترین قسمت های مهمانی شناخته می شدند. این خوراکی های نسبتا شیرین که فواید زیادی هم برای بدن دارند، با استفاده از روش ها و فرمول های متنوعی پخته می شدند. دسر پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر های بین المللی به حساب می آید که به علت داشتن یک سری ویژگی های خاص و کلیدی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. البته که در جهت درست کردن این دسر در خانه، شما باید به یک سری نکات خاص توجه داشته باشید. امروز ما قصد داریم تا در مورد این دسر محبوب و خوشمزه اسپانیایی با شما صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
ویژگی های مثبت دسر پان اسپانیا
قبل از بررسی طرز تهیه دسر پان اسپانیا، بیایید تا نگاهی به ویژگی های مثبت این دسر بیندازیم. به صورت کلی این خوراکی، دسری خوشمزه و مفید به حساب می آید که هم از نظر طعم و هم از نظر ویژگی های ظاهری بی نقص است. اگر شما به دنبال یک دسر عالی در جهت زیبا تر کردن تم و محیط مهمانی خود هستید، استفاده از این گزینه می تواند نتایج خوبی را برای شما به همراه داشته باشد. به صورت کلی راه های متنوعی در جهت سرو این دسر اسپانیایی وجود دارد. هر کدام از این راه ها به یک ظرف و ابزار خاص نیاز خواهند داشت. شما می توانید از خلاقیت خود در جهت زیبا تر کردن ویژگی های ظاهری این دسر استفاده نمایید.
مسئله مهمی که در این زمینه شما باید به آن توجه داشته باشید، کیفیت مواد اولیه است. برای بالا بردن سطح کیفیتی این دسر، شما باید از مواد اولیه خوب و با کیفیت استفاده نمایید تا با هیچ مشکل خاصی در این زمینه مواجه نشوید. در ضمن، مواد اولیه معرفی شده در این مقاله برای هشت نفر طراحی شده است. اگر مهمانی شما بزرگتر است، می توانید میزان مواد اولیه را بر اساس تعداد مهمانان افزایش دهید. اگر شما قصد دارید برای یک نفر و برای خودتان این دسر را درست کنید، بهتر است که با استفاده از محاسبات دقیق، میزان مواد اولیه را به حد مناسب برسانید.
مواد اولیه مورد نیاز این دسر اسپانیایی
به صورت کلی در جهت آماده سازی دسر پان اسپانیا، شما باید از مواد اولیه موجود درون لیست زیر استفاده کنید. شما باید همه مواد اولیه گفته شده را به همراه داشته باشید و مقادیر را به صورت دقیق تنظیم نمایید تا با هیچ مشکلی مواجه نشوید. در صورتی که یکی از مواد اولیه گفته شده در دسترس شما نبود، شما می توانید از مواد جایگزین هم استفاده کنید ولی بهتان توصیه می شود تا حتما دقیقا طبق لیست عمل کنید تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
• شکر ۱ لیوان
• نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
• کره ۵۰ گرم
• گردو خرد شده نیم پیمانه
• آرد سفید نیم پیمانه
• شیر یک لیتر
• وانیل نصف قاشق چای خوری
• بیسکوییت دو بسته
• کاکائو سه قاشق غذا خوری
• خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
به صورت کلی در جهت درست کردن دسر پان اسپانیا شما به سی الی چهل دقیقه زمان نیاز دارید. این زمان می تواند تحت تاثیر عوامل خاصی همچون سرعت عملکرد شما و نحوه عملکرد تغییر پیدا کند. هرچه شما در زمینه آشپزی و درست کردن دسر های مختلف تجربه بیشتری داشته باشید، با سرعت بالا تری می توانید این دسر را آماده نمایید. درجه سختی این دسر هم در حالت متوسط قرار گرفته است. یعنی هم آشپز های تازه وارد و هم افراد حرفه ای با خیال راحت می توانند نسبت به درست کردن این دسر محبوب و خوشمزه اسپانیایی اقدام نمایند. حال که با مواد اولیه این دسر آشنا شدیم، بیایید تا به سراغ دستور پخت برویم.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
لیست زیر حاوی مراحل مربوط به دسر پان اسپانیا است. توجه داشته باشید که دنبال کردن این مراحل به صورت دقیق اهمیت زیادی دارد.
۱٫ برای تهیه این دسر در ابتدا شما باید تخم مرغ و شکر را به صورت کامل با هم مخلوط کنید. به شما توصیه می شود تا از همزن های برقی در جهت ترکیب کردن و مخلوط کردن این دو ماده استفاده نمایید.
۲٫ در مرحله بعد شما باید شیر را درون یک قابلمه بریزید. در این مرحله شیر باید هم دمای اتاق باشد. سپس شما باید مقداری شیر سرد بردارید و نشاسته را با آن ترکیب کنید. پس از اتمام این مرحله، شما باید ترکیب را در قابلمه بریزید.
۳٫ در مرحله سوم شما باید مخلوط شکر و تخم مرغ را به شیر اضافه کنید. همراه با شکر و تخم مرغ شما می توانید کمی آرد را نیز الک کنید و آن را درون قابلمه بریزید.
۴٫ در مرحله چهارم شما باید همه مواد مخلوط شده را بر روی گاز قرار دهید. شما نباید تحت هیچ شرایطی از هم زدن دست بکشید. چرا که درون مخلوط ایجاد شده مقداری نشاسته وجود دارد و در صورتی که بر روی گاز هم نخورد، ته می گیرد.
۵٫ در مرحله پنجم شما باید کره و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در ضمن، توجه داشته باشید که افزودن خامه اجباری نیست ولی در صورتی که شما به خامه علاقه مند هستید، می توانید پس از خاموش شدن شعله، خامه را نیز اضافه کنید.
تزئین و آماده سازی نهایی دسر پان اسپانیا
برای تزئین این دسر شما می توانید ترکیب اصلی را دو قسمت کنید و هر کدام را درون یک قابلمه خاص بریزید. سپس به یکی از آنها کاکائو اضافه کنید تا به صورت کامل قهوه ای شود. توجه داشته باشید که تزئین هم قسمت مهمی از طرز تهیه دسر پان اسپانیا به حساب می آید. در مرحله بعد شما باید ته ظرف مد نظرتان یک ردیف بیسکوییت بچینید. طعم و نوع بیسکوییت بسته به شما متغیر است ولی استفاده از بیسکوییت مادر و پتی بور نتایج مطلوبی را به همراه خواهد داشت. در صورت نیاز، شما می توانید از بیسکوییت های خورد شده هم استفاده کنید.
زمانی که یک لایه بیسکوییت ته ظرف خود قرار دادید، برای تزئین دسر پان اسپانیا شما باید یک لایه از مایه قهوه ای رنگ یا سفید رنگ ایجاد شده را بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بچینید. در مرحله بعد شما باید کمی گردو بر روی محل بپاشید و قسمت دوم مایه را اضافه می کنیم. در نهایت شما می توانید روی آن را با استفاده از میوه های خورد شده همچون موز حلقه حلقه شده تزئین نمایید. در نهایت شما باید بر روی ظرف سلفون بکشید و ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد.
دسر پان
نکات دلخواه برای ایجاد این دسر
خیلی از افراد دوست دارند مایه این دسر را در دو تا چند طعم مختلف درست کنند. برای آماده سازی مایه دسر پان اسپانیا با چند طعم مختلف، شما می توانید ترکیب شیر را به چند قسمت مختلف تقسیم کنید و به هر کدام از آنها یک طعم دهنده خاص اضافه نمایید. توجه داشته باشید که هم زدن در این زمینه اهمیت زیادی دارد پس نباید تعداد ظروف از کنترل شما خارج شود. شما می توانید بسته به سلیقه خودتان، طعم بیسکوییت را تغییر دهید. خیلی از افراد از بیسکوییت های پرتقالی هم در جهت آماده سازی این دسر استفاده می نمایند.