تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال چیست؟

تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال چیست؟

احتمالا شما هم تا به حال اسم استایل مینیمال و استایل ماکسیمال در سبک لباس پوشیدن به گوشتان خورده است. اما آیا معنای دقیق این سبک‌ها از لباس پوشیدن را می‌دانید؟ با تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال چقدر آشنایی دارید؟

در این مقاله از حستایل با ما همراه باشید، ما این سبک‌ها را برای شما به تفکیک بررسی می‌کنیم تا شما تفاوت آن‌ها را به خوبی متوجه شوید.

استایل مینیمال چگونه است؟

احتمالا تا به حال اصطلاح مینیمالیسم (Minimalism) را بار ها شنیده اید. نوعی سبک زندگی که اصلش بر سادگی است؛ اما این اصطلاح تنها به سبک زندگی محدود نمی شود و در دنیای مد و لباس نیز طرفداران خاص خودش را دارد. در این سبک تنها باید از بین تعداد محدودی رنگ، لباس هایمان را انتخاب کنیم، کمتر لباس بخریم و از همه مهم تر، لباس هایمان ساده باشند.

طرفداران این سبک پوشش بیشتر رنگ های سیاه سفید ،سرمه ای، خاکستری را انتخاب می کنند. البته که به این معنی نیست دیگر رنگ ها را حذف کنید بلکه می توانید رنگ های مختلف را با رنگ خنثی استفاده کنید.

پوشش در استایل مینیمال

به خاطر داشته باشید که در این سبک نباید تمام لباس هایتان یک رنگ باشند. بلکه باید رنگ های متضاد را در کنار یکدیگر قرار دهید. لازم است بدانید که مشکی هیچگاه از چرخه مد خارج نمی شود و به علاوه اساس استایل مینیمال است.

در استایل مینیمال جزئیات خاصی وجود ندارد و به راحتی به دلیل خنثی بودن رنگ ها می توان با تمامی رنگ ها دیگر ست شود. به همین دلیل می توان گفت سادگی مهمترین نکته برای این نوع سبک می باشد. در این نوع پوشش لباس های که طرح های پیچیده دارند استفاده نمی شود. در صورتی که بخواهید طرح داشته باشد از طرح های مانند خال خالی و راه راه و از این دسته طرح های ساده با ترکیب رنگ ساده استفاده کنید.

استایل مینیمال

استفاده از اکسسوری شال و روسری و کفش های که با این نوع استایل ست می شوند. باید از رنگ های خنثی انتخاب شوند که بتوان با انواع مختلف لباس ها ست و از آن بارها استفاده کرد.

حال که تا حد خوبی تعریف استایل مینیمال را درک کردید، نوبت به بررسی استایل ماکسیمال می‌رسد. پس از آن به راحتی تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال را درک خواهید کرد.

استایل ماکسیمال چگونه است؟

حال که با هنر مینیمال آشنا هستید، بهتر است بدانید در هنر مکتبی به نام «ماکسیمالیسم» (Maximalisme) هم وجود دارد که دقیقا نقطه‌ی مقابل مینیمالیسم است. استایل ماکسیمال که معمولا در بین سلبریتی‌ها محبوب است، در صنعت مد و فشن بر ترکیب شلوغ و اغراق‌آمیز طرح‌ها، رنگ‌ها و اکسسوری‌های متعدد در استایل تأکید دارد.

سبک پوشش ماکسیمال نقطه مقابل سبک پوشش مینیمال می باشد. در سبک مینیمال از اکسسوری ها و پوشاک ساده به میزان حداقل استفاده می شود ولی همانطور که ذکر شد سبک پوشش ماکسیمال شلوغ و پر از جزئیات و اکسسوری ها است.

استایل ماکسیمال بیش از همه مورد توجه سلبریتی‌ها به خصوص هنرمندان عرصه‌ی موسیقی پاپ قرار گرفت، چرا که سبک خاص و پر زرق و برق و جسورانه‌ی ماکسیمال بسیار جلب توجه می‌کرد و از آنجایی که سلبریتی‌ها علاقه داشتند مورد توجه عکاس‌ها و رسانه‌ها قرار بگیرند این نوع سبک پوشش خاص را چه برای شرکت در برنامه‌ها و مراسم هنری و چه برای استایل روزمره‌شان انتخاب می‌کردند.

استایل ماکسیمال

به تدریج استایل ماکسیمال در بین عموم مردم طرفداران خاص خود را پیدا کرد و افرادی که دوست داشتند استایلشان جسورانه باشد به این سبک پوشش پرزرق و برق روی آوردند.
اکسسوری‌ها شاید مهم‌ترین بخش در استایل ماکسیمال باشند. هر چه اکسسوری‌هایتان خاص‌تر و پر زرق و برق‌تر باشند بیشتر به استایل ماکسیمال نزدیک می‌شوید.

کفشهای ماکسیمال انواع و اقسام کفش‌ها و کیف‌هایی که طرح‌دار هستند یا فرم‌های خاص و اغراق شده و رنگ‌های بولد دارند، برای استایل ماکسیمال مناسبند.

تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال در چیست؟

در سبک مینیمال پیدا شدن فرم واقعی اندام در لباس اهمیتی ندارد. معمولا لباس‌ها با برش‌های کم طراحی می‌شوند و به سبب همین جریان ممکن است خیلی غالب تن شما نباشند. این سبک به راحتی بیشتر و استفاده طولانی مدت‌تر از لباس می‌پردازد، زیرا بعد از جنگ جهانی دوم دوری از مصرف گرایی از عوامل اصلی مورد توجه مردم بود.

در ماکسیمال برش‌های چند لایه میبینیم برش‌هایی که در بی قاعده‌ترین حالت خود هستند، اما در مجموع سیلوئت زیبایی را بوجود می‌آورند. طراحی یک بخش شلوغ خودش بسیار مشکل است. برش‌ها در سبک ماکسیمال به گونه‌ای هستند که یک فرم اغراق آمیز را می‌سازند.

در زمینه مد مینیمالیسم بیشتر از شکل و لباس، روی عملکرد و لباس تمرکز دارد. کارایی و راحتی لباس مهم‌تر از زرق و برق آن است. طراحان مینیمالیستی با استفاده از فرآیند شبیه‌سازی که لباس را به عناصر لازم آن(مثل آستین،یقه،راحتی و …) سوق می دهد، اغلب با خطوط و اشکال هندسی در پالت تک رنگ بازی می کنند. سبک مینیمال شیک و بی انتهاست. کمترین‌ها در سبک مینیمال، مهم‌ترین‌ها هستند.

فرق استایل مینیمال با ماکسیمال

در طول تاریخ سه ویژگی برای سبک ماکسیمالیسم در فشن تعریف شده است: افراط، مهارت ابداع کردن و غیرکاربردی بودن. اکثر لباس‌هایی که در سبک ماکسیمال طراحی و تولید میشوند سه ویژگی که ذکر شد را دارند. یکی از پیروان ماکسیمالیست معتقد است: سبک مینیمال هیچ وقت انتخابی برای مشتریان دنیای مد نخواهد بود. بی‌پروایی، زیبایی پیچیده و فرم‌های اغراق شده هم از اصولی است که طراحان مینیمال در نظر می‌گیرند.

برای ایجاد استایل خاص و ماکسیمال نباید به هیچ قانونی پایبند و پذیرای الگوهای جذاب و ترکیب چاپ پارچه باشید و از انتخاب رنگ‌های جسورانه و ترکیب کردن آن‌ها نترسید. تمرکز اصلی را روی جزئیات بگذارید.

سخن آخر

استایل ماکسیمال می‌تواند سبکی هیجان انگیز باشد، چرا که در انتخاب آیتم‌های خاص و متفاوت دستتان باز است. می‌توانید به راحتی آیتم‌هایی که فرم‌دار و طرح‌دار هستند را خریداری کنید و دیگر نگران ست کردن آن‌ها نباشید. به عنوان مثال دیگر نگران این نیستید که کیف طرح‌دار رنگارنگی را که در کمدتان دارید را با کدام یک از لباس‌هایتان ست کنید. در مقابل استایل مینیمال به معنی داشتن حداقل لباس در کمد است! به عبارتی دیگر، لزومی ندارد اطراف خود را با انواع و اقسام لباس‌های متنوع و رنگارنگ پر کنید! به اندازه لباس بخرید تا فرصت توجه کردن و لذت بردن از همه آن‌ها را داشته باشید. تفاوت استایل مینیمال و ماکسیمال در این است.

با تشکر از شما خواننده عزیز که تا پایان این مطلب از مجله مد و فشن حستایل همراه ما بودید. لطفا نظرات و سوالات خود را برای ما در بخش نظرات ارسال کنید.

اگر این مطلب را دوست داشتید، آن را با دوستان و عزیزان خود هم به اشتراک بگذارید.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *